Loving the rain

Nu era nici sâmbătă, nici dimineață. Dar vibe-ul pe care-l dă piesa, e perfect pentru postul de azi. ❤

BeFunky_IMG_1234.jpg copy

După o perioadă destul de lungă în care a plouaaaat, mi-am făcut puțin curaj și am imortalizat în imagini, dorința arzătoare de a ieși la o plimbare prin ploaie. A fost nice. Aș fi preferat să fie vară și ploaia să fie mai caldă, mai prietenoasă. Dar o iubesc oricum. Nu m-am ales cu nicio răceală, în schimb, m-am ales cu niște poze pretty, de stare, în noapte târzie, într-un București pustiu și parcă mai de poveste, pe timp de ploaie.

Blugii boyfriend, pe care i-am găsit acum o mie de ani, printr-un Mini Prix, sunt de departe, preferații mei. Când sunt certată cu toți pantalonii și colanții din casă, îmi apar în fața ochilor, parcă de nicăieri. Ei chiar sar în ajutorul meu, de fiecare dată când stau mai mult de 20 de minute, probând sau doar scanând pantaloni, colanți, fuste, etc., în speranța că ceva ceva se va potrivi cu starea mea. În cazul de față, pe timp de ploaie, s-au potrivit la țanc. Deci, pantalonii prietenului sau o pereche de blugi mai largi, în care te simți liberă, e unul din articolele acelea salvatoare, pe care trebui să le ai. Cred că o să-mi fac un loc separat, cu hainele în care mă simt cel mai bine și o să pun o tăbliță deasupra lor, pe care să scriu: “Keep calm & pick us” :))

Geaca de piele o am de ceva ani și am luat-o de la Stradivarius. Mi-au plăcut detaliile de la baza gâtului, din zona taliei, încrețită așa, mi s-a părut mai puțin rock, diferită ca film. E genul de geacă pe care o iau la orice ținută din zi și noapte. :))

 Mă încântă enorm de tare acest efect numit și bokeh, natural, dat de luminile multicolore ale străzilor și de reflexia lor. Uite de-asta iubesc acum ploaia, noaptea. Ok, ok. O iubesc, dar deja e timpul să… cam plece. Vorba aia, a venit primăvara. Vrem soare. Vrem energie. Vrem să stăm mai mult pe-afară. Vrem să fie cald.

Și cum știu eu că legea atracției chiar funcționează de fiecare dată, să sperăm că postul următor va fi pe un soareee zâmbăreț și dornic să-și arate mecla, cu sau fără dinți, pentru o perioadă mai lungă de timp. Come on sunny, show your face!!! :>

Până vine soarele, hai la o plimbare prin ploaie…

huyd12.jpg

huyd1.jpg

huyd11.jpg

huyd2.jpg

huyd3.jpg

huyd21.jpg

huyd9.jpg

huyd.jpg

huyd5.jpg

huyyyd.jpg

huyd31.jpg

huydd.jpg

BeFunky_Untitled-1.jpg

huyd8.jpg

Lookbook pic

Untitled-1

Outfit Items

Boyfriend Ripped Jeans DIESEL

Plaid Shirt H&M

Printed T-shirt ONLY

Leather Jacket STRADIVARIUS

Black Boots DR. MARTENS

Photo credit: ALEX BENGA

Watch Cristina’s awesome fashion illustrations, here. Follow & support her work ❤

10000551_812292982120258_444891741_o 1978190_812293095453580_221684759_o 1982496_812293225453567_778057262_o

That’s it hypers!

Stay happy and shiny. One love

BTW. În caz că ați ratat interviul meeega sincer pe care l-am acordat agenției de publicitate IQ ADS, click here. Thanks for your support lil hypers! ❤

One thought on “Loving the rain

Leave a comment