10 lucruri

BeFunky_Fotor01004125436.jpg

Acum o săptămână, ne-am scos, pentru prima dată, copilul la plimbare. Hahaha. Glumeam! Dar vorbeam în postul trecut (cum sună asta :))) despre noua noastră jucărie, CANON 600D. Şi-am profitat de invitaţia făcută de băieţii de la 10 lucruri, să-i facem botezul aparatului. La ţanc!! Primele poze cu oameni faini, energici, carismatici… numai bine. Se zice că aşa cum începi, aşa o duci tot anul: adică, brici! 🙂 Ne-am pozat oleacă prin maşină, pe-afară, în drum spre locaţie. Normal, că am profitat să-i testez culoarea, lumina şi calitatea imaginii. Până acum, suntem mulţumiţi!

Ajungem la locul cu pricina. Într-un club relativ mic dar simpatic, din zona Regie, i-am găsit pe băieţii de la 10 lucruri + invitaţii episodului nou + Lazăr Cercel, care se ocupă de filmări, şi ce filmări!! Pe facebook, îl găsiţi aici :D…

BeFunky_VintageColors_1.jpg

Bineînţeles că i-am găsit pe băieţi puşi pe fapte mari şi pe şotii, în stil caracteristic. De fapt, când am ajuns, i-am găsit în baie. Filmau o scenă…porno. Glumesc! :))

De fapt, de ce am vrut să scriu despre ei, de fapt? Pentru că ei sunt un exemplu pentru toate televiziunile astea de c#&%t care nu mai produc nimic de calitate. Ştiţi şi voi ce pe la TV, n-are rost să polologhez despre asta :D. Mai bine…

turn_off_your_tv_by_graphic_resistance-d3874ti

Tare poza de mai sus. Nu?! 😀

Revenind la 10 lucruri. De vreo 2 ani, sunt pe piaţă şi stau bine. E tare fain să le urmăreşti primele episoade şi treptat, cu cât te apropii mai mult de video-urile făcute în 2013, să observi o evoluţie, dpdv al imaginii, filmării, dar să constaţi că umorul e la fel, simplu, de efect şi de calitate. N-ai cum să nu râzi. Şi dacă nu râzi, n-ai înţeles. Recomand 100 %, o mică vizionare a tuturor video-urilor. O să ai şi-o surpriză…în episodul 5…

http://www.youtube.com/watch?v=tbfXCaD1y38

Ei bine da! Eu sunt şatena cu părul atââât de lung şi cu braces. Purtam aparat în urmă cu 2 ani. Moamă cât timp a trecut!!!! Dar dacă ar fi să observ o schimbare a băieţilor, ar fi aceea că acum, sunt mult mai motivaţi, mai fericiţi şi mai creativi, tocmai pentru că au avut constanţă şi într-un final munca lor a dat rezultate. Un număr din ce în ce mai mare de români îi urmăresc, episodul cu şcoala de şoferi având aproapeee 1 milion de views. Big up boooys!!!

Pe canalul lor oficial de YOUTUBE, au 58 de video-uri upload-ate. Şi ăsta-i doar începutul, ne asigură ei :D…

În ordinea numerelor de pe tricou, avem:

BeFunky_VintagedsfdsColors_1

Shurubel este nebunaticul echipei. În momentele în care simte că ceva nu-i în regulă, nu se face caterincă, e plictisitor şi e o atmosferă fără vlagă, intră-n schemă (cum numai el ştie) şi salvează situaţia. Natural şi spontan, e unul din personajele pe care-ai vrea să-l ai la toate petrecerile, la muncă, la piaţă, la orişce eveniment, că se lasă sigur cu distracţie. :))

BeFunky_IMG_02K03

Ionuţ, este smart-ul şi naivul echipei. Fără el, lucrurile n-ar fi perfecte. Ştie când să se folosească de şarm-ul personal şi când să nu o facă. Face haz de el şi de ceilalţi, fără nicio panică. :))

BeFunky_IMG_0207.jpg

Parcă lipsea ceva. Fără Vali, viaţa e pustiu, serialul n-ar fi “viu” :)). El e personajul sceptic, serios, fără prea multe expresii faciale, indiferent şi-n acelaşi timp, supeeeer amuzant. N-ai cum să nu râzi când îţi răspunde franc la orice întrebare i-ai adresa, sincer!

Cei 3 băieţi, Andrei, Ionuţ şi Vali, formează cel mai de succes TRIO din România, la ora actuală. Şă-i aplaudăm zic!!!

6a00d834ff890853ef00e554f9e31e8834-800wi

Să revin la noul episod. Pregătiți, cu scenariul făcut ca la carte și cu o stare pozitivă, filmările cu băieții ăștia sunt foarte tari. Faci febră musculară de-atâta râs. Mai ales când apar în scenă personaje noi Alex Benga, Horațiu poreclit Rață (era și ziua lui hahah! La mulți aaaani din nou!!) :))

BeFunky_Fotor01004141656.jpg

BeFunky_IMG_0172.jpg

BeFunky_IMG_0191.jpg

În timp ce băieții filmau de zor, am profitat de moment, să ne dăm în stambă. Cu cine?? Oare cu cine? Cu Shurubel, de fiecare dată când mă văd, tre să facem noi ceva, poze, fimulețe, caterincă să fie. Bluzonul PIKACHU a fost pe val :))

BeFunky_Fotor01004174555.jpg

Mai jos, îl avem pe Ionuț în ipostaze diferite… :)) cât am mai râs, n-ai cum!!! Pentru a-l vedea în varianta extinsă, intră să vezi episodul nou hahah

BeFunky_Fotor01004173930.jpg

BeFunky_Fotor01004193056.jpg

BeFunky_Fotor01004181142.jpg

Surpriza episodului a fost Alex, care a jucat rolul unui taximetrist arab și ce bine l-a interpretat. Mai bine uitați-vă la pozele de mai jos hahaah

BeFunky_Fotor01004185557.jpg

Îi stătea prea bine arab style, ca să nu-i fac o poză artistică :))

BeFunky_IMG_0328.jpg

BeFunky_Fotor01004191329.jpg

Acestea fiind spuse, vă las cu noul video semnat 10 lucruri. Vizionare plăcută, râsete și voioșie pentru tătă lumia!

PS: Sunt on și pe instagram, pentru poze de zi cu zi și alte nebunii. Follow me on insta. 

Advertisements

2 thoughts on “10 lucruri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s