TEASER TIGRE BENGALALALA

Hey hey ppl!

Nu știu dacă v-am povestit mai multe despre Alex, înafara faptului că e talentat, face poze foaaarte bune (neavând niciun fel de experiență de gen), gătește excelent și că, atunci când stai de vorbă cu el, îți dă o energie și o motivație de-ai fi capabil să muți munții din loc. Și nu exagerez :)! Te face, minut de minut, să iubești viața!!! Ei bine, pe lângă toate aceste lucruri, este un artist. Face muzică. A început acum câțiva ani, în Elveția (20 de ani a stat în Elveția), cu freestyle, ajungând să-și facă singur beat-urile, liniile melodice și versurile, în italiana of course :)). De când s-a întors în România, și-anume, de-un an, lucrează la un mixtape, în limba italiană, cu piese foarte bune, demne de un album. Dar cum e la început, vrea să dea ocazia ascultătorilor, să-l cunoască, să-l îndrăgească și să-l dorească, astfel încât, să poată să lanseze un album ca la carte. 🙂 Ei bineeee, unde vreau să ajung?!

Pe 1 octombrie, a fost ziua lui.  Motiv pentru care, toată ziua am fost împreună, dar nu pentru a sărbători, ci pentru a face primul teaser, cu o piesă de pe mixtape, mixtape ce se va numi ”TIGRE BENGALA”. De la numele lui de scenă Benga + tigru bengalez = faceți ecuația :)). O să fie niște piese foarte catchy, chiar dacă sunt în italiană :). Îl recomand 100%, mai ales iubitorilor de RNB, HipHop. Să revin la teaser. De fapt, da un play mai jos să vezi despre ce am tot vorbit până acum:

Acesta este teaser-ul, piesa se cheamă ”VERO FALSO” și o să fie lansată odată cu mixtape-ul, pe 25 decembrie 2013, la free download. E la început, sooo, dacă aveți rude prin Italia, let them know about Bengaaa!!! Thanks :D. Odată cu lansarea acestui video, am deschis și pagina oficială de artist aici. Like, share, support!! 🙂

Ideeeea e că, Alex, se pregătește să iasă și pe piața din România, piața muzicală :)). A început deja să-și facă versuri în limba română, să-și aleagă beat-urile, echipa. O să auziți cât de curând de el (proud face). E un talentat, după cum am tot zis-o :)!!! PS: Ăsta e primul articol din România, despre Alex, ca artist și de-aici începe nebuniaaaaa!

1378755_1383339748569252_1833791178_n (1)

LA LA LA LAAAA :)). Acum o fredonam fo real. Rămâne pe creier!! Good job Alex Benga.

Mulțam pentru atenție și revin cât de curând cu un nou articol despre ceva de nota 10, cu mai mult de 10 poze și lucruri care te fac să vrei să vezi mai mult. Am dat-o blurat, dar las o poză ca să vă cresc și mai mult curiozitatea…Despre cine e vorba oare?? :))

BeFunky_IMG_0236.jpg

Advertisements

2 thoughts on “TEASER TIGRE BENGALALALA

  1. gina am o mica intrebare.. la tema blogului, pozele de pe pagina principala, adica pozele postarii le alegi tu (daca da, cum faci asta?) sau wordpress-ul le alege automat? Heeeelp pleeease 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s