EXCITED!

Heey guuuys!!

Cum îți dai seama când Gina nu mai are aparat photo?? Când nu mai are activitate pe facebook, lookbook, instagram și alte cele. Ei bine…da! Am rămas fără aparat, daaaar, acum îl așteptăm pe cel nou. Copilul nostru, al meu și al lui Alex Benga (PS: Don`t panic Alex 😀 hahaha, copilul are deja numele din fabrică): Canon 600 D. :)) Sunteeeem meeega happy!! O sa ne filmăm minut de minut…glumesc, nu minut de minut, ci TOT TIMPUL!!! :)) Dar bineînțeles cu un scop, de a impărtăși cu tătă lumia, viața noastră funny și happy! :):)

Şi ca să fie de interes internaţional, începem cu o filmare în lift :))…

dc9060f6293211e3b0d822000ae80177_7

Partea video e una din pasiunile mele gravisime. De mică, am fost pasionată de tot ce ține de aparate foto, calculatoare, camere video, cum erau pe vremea aia, casete, dischete, cd-uri, tot ce ține de domeniul IT, şi de câţiva ani, de montaje video, progrămele, video-uaşe, nebunii, drept dovadă, că acum montez emisiunea Luanei Ibacka, de pe Prima TV :). Ce pot să zic! :). Cred că trebuia să fiu băiat, după spusele mamei, soooo, se-nțelege. Așaaa, iar acum că o să avem și un aparat mai bun, care să ne permită să imortalizăm aproape orice fantezie creieroasă pe care o avem, ne face și mai fericiți. :))

99be763e275f11e389dc22000aa805fd_7

Pe lângă asta, o altă noutate pe care o furnizez aici în premieră, pe bloguleţul meu, e că împreună cu Alex şi Lazăr Cercel, mare regizor şi om în viaţă (fo reeeal!!), o să facem o producţie YOUTUBE, foaaarte cool. Nu spun mai multe, revin cu alte detalii cââât de curând yeey! Abia aştept!!!

ff1f938a286f11e3b4e822000a9f130c_7

Ce pot să zic, sunt foarte happy că încet încet încep lucrurile să se mişte şi mai tare e că, o să am şi probe video, evideeent!!!

VINTAGEENA SHOP o să se dea pe hăinuţe de toamnă, le aleg, sortez, facem combinaţii şi alte cele… 🙂

Mersi de atenţie şi revin cu primele poze făcute cu noul aparat, implicit un nou outfit fresh de toamnă!

Până data viitoare, nu uita, să faci din viaţa ta, un film perfect pe care vrei să-l vezi în orice moment. Fără regrete, plângeri şi supărări. Be happy, kind and you can run the world, your world! :):)

06327e78286411e396ca22000a9e0933_7

PS: Mâine e ziua lui Alex şi încă mă mai gândesc ce să-i iau (worried face)!!! O să organizez ceva pe ultima sută de metri. Vă ţin la curent de 200 de watt :)). If u have any ideas, let me knoooow! Vă puuup 😀

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s